Lion Shield ervaringen

Boost Jouw Bedrijf

Boost Jouw Bedrijf

Lees hieronder de ervaringen van andere bedrijven die het sportprogramma van Lion Shield volgen.

Innovationsoft heeft meer energie

Sinds dat Innovationsoft B.V de samenwerking is aangegaan met Lion Shield hebben ze meer energie gekregen. Waardoor ze meer gemotiveerd zijn en met meer plezier naar het werk gaan.

Meer Fitheid 75%
Meer Motivatie 70%
Meer Productiviteit 30%
Minder Ziekte Verzuim 20%

Branche Channel zet net dat stapje harder

Branche Channel heeft meer kracht en conditie ontwikkelt, en dat brengen ze ook over naar hun eigen ambassadeurs. Ze stralen nu meer energie uit waardoor ze ook meer energie hebben voor hun klanten.

Meer Fitheid 85%
Meer Motivatie 75%
Meer Productiviteit 50%
Minder Ziekte Verzuim 40%

The Craving Dutchman heeft meer motivatie en concentratie

Voordat we begonnen bij Lion Shield deden we eigenlijk niks aan beweging. We merkten dat de motivatie ons erg ontbrak. Tijdens de eerste sessie heeft Mikey ons laten zien wat hij allemaal voor ons kan betekenen en zijn we aan de slag gegaan. Sindsdien hebben we al grote veranderingen waargenomen. Betere conditie, fitter en spierontwikkeling, wat zich dan weer doorzet op de werkvloer in de vorm van betere concentratie en motivatie.

Meer Fitheid 80%
Meer Motivatie 60%
Meer Productiviteit 60%
Minder Ziekte Verzuim 20%

Pieters Place heeft een sterker team

Omdat de Horeca een lichamelijk zwaar beroep is hebben wij besloten gezamenlijk te gaan sporten met Lion Shield. Door het Activatie Programma hebben wij meer conditie en kracht ontwikkelt, en voelt iedereen zich fitter. Wij hebben nu ook meer energie tijdens werken wat je zeker nodig hebt in de Horeca.

Meer Fitheid 75%
Meer Motivatie 50%
Meer Productiviteit 80%
Minder Ziekte Verzuim 35%

Waarom een samenwerking met ons aangaan?

Vertrouwd door meerdere mooie bedrijven…

Wij streven er naar om jouw werknemers te motiveren. Elke dag gaan wij met veel plezier naar bedrijven toe om jouw werknemers te laten groeien. Daar worden wij gelukkig van. Een samenwerking met goed vertrouwen, en een fijne relatie.