Voor een bedrijf met energie!

Bedrijfssport

Bekijk hier welk sportprogramma het beste bij jou past. Wij hebben verschillende soorten pakketten samengesteld om zo aan jouw wensen te voldoen.

Bedrijfssport Activatie Op Locatie

erzeker de gezondheid van uw werknemers door middel van een sportprogramma op locatie. Werknemers vormen de kern van elk bedrijf en het is cruciaal om te zorgen voor hun welzijn. Een effectieve manier om dit te doen, is door hen aan te moedigen om actief en gezond te blijven.

Een uitstekende manier voor bedrijven om dit te bereiken is door een sportprogramma op locatie aan te bieden. Dit bespaart werknemers tijd en geld die anders zouden worden besteed aan reizen naar een externe sportschool. Lion Shield kan u ondersteunen bij het opzetten van een sportprogramma op locatie om werknemers te stimuleren.

Een dergelijk programma bevordert een gezonde levensstijl en kan leiden tot een verbeterde gezondheid en hogere productiviteit, wat uiteindelijk de algehele bedrijfsprestaties ten goede komt. Bedrijven die actief investeren in het welzijn van hun werknemers, zullen de vruchten plukken van een gezonde en gelukkige werknemerspopulatie.

Wat krijg je in het programma:

  • Aantal keren per week sportprogramma op locatie
  • Persoonlijk contact met Lion Shield Coach
  • Trainen onder begeleiding
  • Whatsapp Support

Waarom een samenwerking met ons aangaan?

Vertrouwd door meerdere mooie bedrijven…

Wij streven er naar om jouw werknemers te motiveren. Elke dag gaan wij met veel plezier naar bedrijven toe om jouw werknemers te laten groeien. Daar worden wij gelukkig van. Een samenwerking met goed vertrouwen, en een fijne relatie.

Net Dat Stapje Harder

Jij wilt groei creëren in je bedrijf. Je wilt je werknemers kracht en motivatie geven. Dat doe je in samenwerking met Lion Shield